Het appartementencomplex “Hoog Doorwerth” te Heelsum ligt aan de Veluwezoom. Het gebouw is fraai gelegen met rondom parkachtige tuinen en een weids uitzicht

Appartementen

Hoog Doorwerth is een appartementencomplex met twee- en driekamerappartement bestemd voor zelfstandige bewoning door senioren / vijftig plussers. De flat is verdeeld in drie vleugels en telt in totaal 95 appartementen en bergingen. Ook 32 garages maken onderdeel uit van Hoog Doorwerth. De appartementen zijn koopappartementen en het staat de eigenaar vrij om de woning te verhuren, mits de huurder zich conformeert aan de statuten en het huishoudelijk reglement. Bezichtiging en verkoop verloopt veelal via lokale makelaars. Naast de appartementen kent Hoog Doorwerth gezamenlijke ruimtes. Dit zijn naast de centrale gangen o.a. een recreatiezaal, meerdere fietsenstallingen en de postkamer. Ook het buitenterrein behoort tot de gezamenlijke ruimte.

In en om het gebouw zijn de volgende voorzieningen aanwezig:

Voor het onderhoud van technische installaties en de gezamenlijke ruimtes zijn er servicegerichte medewerkers aanwezig. Dit zijn:

De servicegerichtheid betreft:

Georganiseerde activiteiten (met en zonder eigen bijdrage):